onsdag 4 mars 2015

Stekt panerad fisk, kokta grönsaker och kokt ris.

Detta gjorde jag: Stekt panerad fisk, kokta grönsaker och kokt ris.

Hur gjorde jag: Vi kokade upp vatten i två olika grytor. I den ena hällde vi i 1 dl ris och i den andra hällde vi i skivade morötter, gröna bönor och blomkål. Sedan vände vi delade fiskbitar i ströbröd och sedan stekte vi fisken. Riset lät vi koka i ungefär 20 minuter och grönsakerna lite mindre. Fisken stekte i ungefär en kvart. Vi gjorde också en sås på créme fraiche och torkad gräslök.

Ändringar i receptet: Vi hade inget recept.

Viktigt att tänka på: Kanske att salta riset lite, men det glömde vi av.

Råd och tips: Salta riset.

Jobbade i kök nummer: 2.

Jobbade med: Millie och Linn.

Eftersyssla: Torka av borden.

Utvärdering: Jag tyckte allt blev bra och gott. Jag är nöjd.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar